HELIO prezentuje świąteczną nowość: masa makowa z białego maku z miodem nektarowym wielokwiatowym o smaku marcepanowym

1 tydzień temu
Zdjęcie: HELIO prezentuje świąteczną nowość: masa makowa z białego maku z miodem nektarowym wielokwiatowym o smaku marcepanowym


HELIO rozszerza ofertę o wyjątkową masę makową z białego maku o smaku marcepanowym, wzbogaconą naturalną słodyczą miodu wielokwiatowego. Produkt, wyprodukowany w Polsce i posiadający certyfikat „Przekreślonego Kłosa”, łączy w sobie tradycję z nowoczesnością. Dzięki sterylizacji i długiemu terminowi przydatności do 3 lat masa makowa z białego maku zapewnia wygodę przechowywania i bezpieczeństwo, a jednocześnie pozwala w kilka chwil przygotować aromatyczne, świąteczne wypieki - od makowców, po drożdżówki czy rogale świętomarcińskie, które zachwycają swoim smakiem.
Idź do oryginalnego materiału