Ich zapach i smak jest jedyny w swoim rodzaju. Są najbardziej luksusowym dodatkiem do makaronu, risotto, mięsa lub, przy większej fantazji, do deseru. To trufle, przede wszystkim te białe- najszlachetniejsze i najdroższe. Są obiektem pożądania koneserów wykwintnych dań. Ale równie atrakcyjne, jak kosztowne przeżycia smakowe jest ich poszukiwanie. Miłośnicy tego cennego kulinarnego klejnotu nazywają go...
- Strona główna
- Finanse i gospodarka
- Na wigilii tego nie zjesz
Powiązane
Ile zapłacimy za gaz zimą? Są wstępne prognozy
1 godzina temu
"Trzy myśliwce". Tak Francja chce pomóc Polsce
3 godzin temu
Niemcy budują kolejną fabrykę broni w Ukrainie
4 godzin temu
Polecane
Sensacja w polskim meczu w Radomiu. "Jedynka" za burtą
26 minut temu
Kiedy Majchrzak wróci do gry? Szczere słowa zawodnika
1 godzina temu
Mapa Polski zapełnia się Klubami Rozwoju Cyfrowego
2 godzin temu
Majchrzak ujawnił, co z jego zdrowiem. "Szanse są małe"
2 godzin temu