Ich zapach i smak jest jedyny w swoim rodzaju. Są najbardziej luksusowym dodatkiem do makaronu, risotto, mięsa lub, przy większej fantazji, do deseru. To trufle, przede wszystkim te białe- najszlachetniejsze i najdroższe. Są obiektem pożądania koneserów wykwintnych dań. Ale równie atrakcyjne, jak kosztowne przeżycia smakowe jest ich poszukiwanie. Miłośnicy tego cennego kulinarnego klejnotu nazywają go...
- Strona główna
- Finanse i gospodarka
- Na wigilii tego nie zjesz
Powiązane
Apple walczy o klientów w Chinach. Duże rabaty
1 godzina temu
Credit Agricole rozszerza współpracę z Empikiem
2 godzin temu
Co dalej z Ukrainą? Szef NATO zapowiada "możliwy postęp"
2 godzin temu
Polecane
Sabalenka straci w rankingu WTA. Gauff może skorzystać
51 minut temu
Duży problem Igi Świątek. Ekspert wychwycił istotną rzecz
1 godzina temu
Oglądali Eurowizję i zauważyli podobieństwo do... Hurkacza
1 godzina temu