Najnowsze wydanie AGROindustry 2/25 – pobierz teraz

2 dni temu

W numerze:

  • Od sadu do sklepowej półki – rozmowa z Julianem Pawlakiem, prezesem KUPS
  • O tłoczeniu soków w Warce – relacja z konferencji
  • Żywiec Zdrój w Jeleśni świętował 20. urodziny – relacja z uroczystości zakładu produkcyjnego
  • Nowe formaty i receptury bez konserwantów – rozmowa z Andrzejem Odziobą, prezesem Wosana SA
  • Wiosenne Warsztaty w Wieliczce – relacja z konferencji
  • Trendy sprzedaży na rynku alkoholi, Tomasz Wester, Centrum Monitorowania Rynku
  • Trzy pytania do… Emilii Rabendy, prezes ZP Polski Przemysł Spirytusowy
  • Kontrola jakości zaczyna się od ziarna – rozmowa z Agnieszką Kielech-Kuźmińską, dyrektorką Stock w Lublinie
  • PetFoodTech 2025 – relacja z konferencji
  • Polski rynek karmy dla zwierząt, Jakub Dubniak, YouGov
  • Certyfikacja CE od strony operacyjnej, Lech Maryniak

Idź do oryginalnego materiału