Koszt surowców do produkcji pączków jest o 20-30 proc. wyższy niż w ubiegłym roku – ocenili eksperci z Banku BNP Paribas. Jak przekazali, w cukierniach można spodziewać się pączków po 4-5 zł, a w tych rzemieślniczych powyżej 10 zł. Eksperci z Banku BNP Paribas przypomnieli, iż według danych GUS spożycie wyrobów cukierniczych rośnie z roku...
- Strona główna
- Finanse i gospodarka
- Po tłustym czwartku
Powiązane
Bruksela forsuje pomysł „pieniądze za reformy”
2 godzin temu
Cztery wielkie wygrane w Eurojackpot. Gdzie padły?
3 godzin temu
Podatek CIT – zasady i stawki rozliczenia
3 godzin temu
Chiński gigant się doigrał. Rekordowa kara we Francji
4 godzin temu
Polecane
Ukrainka zaskoczona. Dwa sety i było po wszystkim
1 godzina temu