Koszt surowców do produkcji pączków jest o 20-30 proc. wyższy niż w ubiegłym roku – ocenili eksperci z Banku BNP Paribas. Jak przekazali, w cukierniach można spodziewać się pączków po 4-5 zł, a w tych rzemieślniczych powyżej 10 zł. Eksperci z Banku BNP Paribas przypomnieli, iż według danych GUS spożycie wyrobów cukierniczych rośnie z roku...
- Strona główna
- Finanse i gospodarka
- Po tłustym czwartku
Powiązane
To koniec PGNiG. Orlen na jego miejsce buduje giganta
18 minut temu
Indyjskie ogórki w Biedronce. Dystrybutor zabrał głos
46 minut temu
Niemieckie wojsko jest "zaniepokojone" pytaniami od AfD
1 godzina temu
Polecane
"Zamknij się!". Gorąco na trybunach w meczu Świątek
1 godzina temu
Skandal w meczu Igi Świątek. Szokujące zachowanie kibica!
1 godzina temu
Rybakina się nie zatrzymuje. Jasny komentarz
1 godzina temu

2 lat temu











![Pierwsza akcja w meczu Igi Świątek. Od razu szalone tempo [WIDEO]](https://sf-administracja.wpcdn.pl/storage2/featured_original/690b8336e33993_97741268.jpg)


