Krzysztof Chmura, szef Bonduelle na Europę Centralną: Innowacje to nasza recepta na stagnację i zakupy "na autopilocie"
Zdjęcie: Krzysztof Chmura, dyrektor generalny Grupy Bonduelle na Europę Centralną zapewnia, że jego firma nigdy nie zboczy z roślinnego kursu (fot. materiały prasowe)
W obliczu rosnących wyzwań rynkowych producenci żywności szukają nowych sposobów na zwiększenie sprzedaży. Krzysztof Chmura, dyrektor generalny Grupy Bonduelle na Europę Centralną, w rozmowie z portalem wiadomoscihandlowe.pl zdradza, jak firma chce przekonać Polaków do tego, żeby kupowali więcej produktów z jej portfolio. Wskazuje kategorie, w których widzi największy potencjał, oraz mówi o czynnikach, które ten wzrost ograniczają.

1 miesiąc temu




![[RAPORT] Savills: transakcje na rynku nieruchomości komercyjnych warte 2,4 mld euro](https://retailnet.pl/wp-content/uploads/2025/10/park-handlowy2.jpg)
![Dariusz Frużyński, Sportano: jesteśmy gotowi na biznes w klubie “Miliard Plus” [WYWIAD]](https://omnichannelnews.pl/wp-content/uploads/2022/11/sklep-sportano.pl-targowek10.jpg)


