W belgijskich sklepach Lidl pojawił się nowy produkt – mięso hybrydowe, czyli połączenie tradycyjnego mięsa z białkami roślinnymi. To propozycja dla konsumentów, którzy szukają kompromisu między smakiem a troską o środowisko. Produkt ten może również sygnalizować istotny kierunek zmian w przemyśle spożywczym i rolnictwie.
Lidl testuje mięso hybrydowe – nowe trendy na rynku spożywczym mogą wpłynąć na przyszłość rolnictwa
cenyrolnicze.pl 1 miesiąc temu
- Strona główna
- Rolnictwo
- Lidl testuje mięso hybrydowe – nowe trendy na rynku spożywczym mogą wpłynąć na przyszłość rolnictwa
Powiązane
Na ilu hektarach rośnie papryka w Polsce?
23 minut temu
Pogoda 12 września- od 8 do 24 stopni
3 godzin temu
KOWR wydzierżawi 80 ha na Dolnym Śląsku. Jaki czynsz?
3 godzin temu
Polecane
Mapa Polski zapełnia się Klubami Rozwoju Cyfrowego
23 minut temu
Majchrzak ujawnił, co z jego zdrowiem. "Szanse są małe"
32 minut temu
Sabalenka choćby się nie zawahała. "Skopię ci d**ę"
1 godzina temu
6:0 w meczu Radwańskiej. A potem diametralny zwrot
1 godzina temu