Tarczyński, lider segmentu przekąsek białkowych branży FMCG, pracuje nad przełomowym preparatem wielobiałkowym pozyskiwanym z grochu i alg morskich. Projekt znalazł się na liście wybranych do dofinansowania przez Narodowe Centrum Badań i Rozwoju. Kwota dotacji opiewa na ponad 37 mln zł.
Tarczyński pracuje nad alternatywnymi źródłami białek. Projekt ma rekomendację dofinansowania z NCBR

- Strona główna
- Finanse i gospodarka
- Tarczyński pracuje nad alternatywnymi źródłami białek. Projekt ma rekomendację dofinansowania z NCBR
Powiązane
Ergonomia pracy – jak zadbać o zdrowie przy biurku?
39 minut temu
Rośnie liczba oszczędzających w PPK. Kwota robi wrażenie
42 minut temu
Polecane
Poczta Polska łapie oddech
20 minut temu
Tuż przed północą. Niespodziewany wpis Świątek
1 godzina temu
Statystyki: asy, podwójne błędy & przełamania (05.05.25)
1 godzina temu