Tarczyński, lider segmentu przekąsek białkowych branży FMCG, pracuje nad przełomowym preparatem wielobiałkowym pozyskiwanym z grochu i alg morskich. Projekt znalazł się na liście wybranych do dofinansowania przez Narodowe Centrum Badań i Rozwoju. Kwota dotacji opiewa na ponad 37 mln zł.
Tarczyński pracuje nad alternatywnymi źródłami białek. Projekt ma rekomendację dofinansowania z NCBR

- Strona główna
- Finanse i gospodarka
- Tarczyński pracuje nad alternatywnymi źródłami białek. Projekt ma rekomendację dofinansowania z NCBR
Powiązane
Komornik omija wsie? Cicha prowincja, ciche długi
1 godzina temu
Poważne problemy budżetowe w 2024 roku
1 godzina temu
Polecane
Toronto. Startuje kanadyjski „tysięcznik”
53 minut temu
LPGK nie wystartowało w przetargu na utrzymanie palmiarni
1 godzina temu