Po kilkumiesięcznych przygotowaniach Enata Bread zainaugurowała zupełnie nowy koncept gastronomiczny: SZAŁATA I SZOK. Pierwszy punkt został otwarty w Factory Ursus w Warszawie. Enata Bread wystartowała z nowym konceptem
Zdjęcie: Sałata i szok, Enata Bread
Po kilkumiesięcznych przygotowaniach Enata Bread zainaugurowała zupełnie nowy koncept gastronomiczny: SZAŁATA I SZOK. Pierwszy punkt został otwarty w Factory Ursus w Warszawie.
Po kilkumiesięcznych przygotowaniach Enata Bread zainaugurowała zupełnie nowy koncept gastronomiczny: SZAŁATA I SZOK. Pierwszy punkt został otwarty w Factory Ursus w Warszawie. 







![[RAPORT] Savills: transakcje na rynku nieruchomości komercyjnych warte 2,4 mld euro](https://retailnet.pl/wp-content/uploads/2025/10/park-handlowy2.jpg)
![Dariusz Frużyński, Sportano: jesteśmy gotowi na biznes w klubie “Miliard Plus” [WYWIAD]](https://omnichannelnews.pl/wp-content/uploads/2022/11/sklep-sportano.pl-targowek10.jpg)