Z punktu widzenia właściciela obiektu mixed-use strefa kulinarna staje się narzędziem strategicznym - mówi Barbara Wójcik, Asset Management and Retail Leasing Director, Globalworth Poland. [WYWIAD] Barbara Wójcik, Globalworth: Supersam wkracza w nową dekadę rozwoju
Zdjęcie: Barbara Wójcik, Globlworth
Z punktu widzenia właściciela obiektu mixed-use strefa kulinarna staje się narzędziem strategicznym - mówi Barbara Wójcik, Asset Management and Retail Leasing Director, Globalworth Poland.
Z punktu widzenia właściciela obiektu mixed-use strefa kulinarna staje się narzędziem strategicznym - mówi Barbara Wójcik, Asset Management and Retail Leasing Director, Globalworth Poland. 






![[RAPORT] Savills: transakcje na rynku nieruchomości komercyjnych warte 2,4 mld euro](https://retailnet.pl/wp-content/uploads/2025/10/park-handlowy2.jpg)
![Dariusz Frużyński, Sportano: jesteśmy gotowi na biznes w klubie “Miliard Plus” [WYWIAD]](https://omnichannelnews.pl/wp-content/uploads/2022/11/sklep-sportano.pl-targowek10.jpg)
